Imagen de la promoción

PETITVERSARI

OTROS:

LA INSCRIPCIÓ A AQUEST PROGRAMA HA FINALITZAT.

A QUI VA DIRIGIT: Aquesta promoció va dirigida als clients que es van inscriure al programa fins al 31/12/2018.

DATES: Enviament d’entrada gratuïta emès fins al 31/12/2019. Cinesa es reserva el dret a ampliar automàticament aquesta promoció per als següents anys. El client podrà bescanviar el seu codi promocional durant un més, segons les dates especificades en el moment de l’entrega del codi.

A ON: El bescanvi de codi promocional rebut per email es farà per entrades online. El bescanvi del codi promocional rebut com a cupó a la taquilla es farà a taquilla.

RECÀRRECS: Les butaques VIP, las projeccions 3D i les sales Premium tenen un recàrrec que es cobrarà.

ALTRES: El client podrà donar de baixa la seva inscripció a la taquilla de qualsevol cinema de la província de Barcelona, omplint el full de baixa.

El sol·licitant rebrà el dia 1 (si cau en cap de setmana o festiu, podrà ser amb un marge de fins al següent dia laborable) del mes de l’aniversari de cada fill (que faci fins a 13 anys), un correu electrònic amb un codi d’entrada gratuïta, que només es podrà bescanviar durant el mes de recepció del codi. Si la inscripció es duu a terme durant el mes d’aniversari, no es rebrà e-mail sinó un codi alternatiu a taquilla en el mateix moment d’inscripció, on s’hi indicarà la data, amb un mes de validesa com a termini de bescanvi.

Per rebre el codi promocional per e-mail, el client haurà de tenir activat el seu consentiment per rebre comunicacions comercials de part de Cinesa, el qual podrà activar i desactivar en qualsevol moment des de la seva àrea privada d’Usuari Cinesa, o be omplint el formulari de modificació de dades a la taquilla.

Aquesta promoció dona dret a una entrada gratuïta amb el codi promocional d’un sol ús. Aplica sobre les pel·lícules que formen part de la selecció “Pel·lícules familiars Petitversari”, que s’actualitzaran en aquesta secció web. No acumulable a altres descomptes ni promocions, ni a dia de l’espectador ni a preus Cinesacard.

Les entrades rebran els punts Cinesacard d’acord amb les condicions establertes en el moment del bescanvi promocional, i no acumularan punts de programes aliens a Cinesa.

Promoció vàlida durant el primer aniversari des de la inscripció. Cinesa podrà ampliar automàticament la promoció. El client podrà donar de baixa la seva inscripció a la taquilla de qualsevol cinema de la província de Barcelona.

Cinesa es reserva el dret a limitar o anul·lar aquest promoció en cas de detectar frau per part d’algun client o per causes alienes a la companyia.

“PEL·LÍCULES FAMILIARS PETITVERSARI”: Spider-Man: un nuevo universo, Asterix: el secreto de la poción mágica, Mis huellas a casa, La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico, La Lego película 2, Cómo entrenar a tu dragón 3,Corgi, las mascotas de la reina, Bikes, The kid who would be king, Dumbo, El parque mágico, Mister Link: El origen perdido, Ugly Dolls. Extraordinariamente feos, Aladdin, A dog's journey, Lino, Toy Story 4, The lion king, La gallina turuleca, Mascotas 2, Playmobil la película, Angry birds 2, Dora la exploradora, Mia y el león blanco, Espías con disfraz y Abominable.(Última actualització: 12/02/2019).

VÀLID FINS AL: Inscripcions finalitzades. Promoció activa fins al 31/12/2019.